Spröda, läckra tunnbrödchips med krämig Västerbottensost® och fräsch gräslök! Mumma för smaklökarna. Ät chipsen som de är, eller avnjutes tillsammans med färska körsbärstomater och äppelcider! Eller varför inte ett smakrikt tillbehör till skaldjursbuffé med kräftor och räkor.
INGREDIENSER: VETEMJÖL, Västerbottensost® (pastöriserad MJÖLK, salt, MJÖLKSYRAKULTUR, OSTLÖPE, konserveringsmedel E202, E251), potatismjöl, vatten, rapsolja, RÅGMJÖL, socker, gräslök, TORRMJÖLK, salt, jäst, anis och fänkål. Ugnsbakat tunnbröd med Västerbottensost® och gräslök. Förvaras mörkt och svalt. VIKT: Cirka 70 g.
|
hållbarhet : 3 månader
VÄLKOMNA till fantastiska Sthlm Food & Wine!
Monter: C 07:70, intill Scenen
Härlig mässa med "Smak och inspiration" som arrangeras av Martin & Servera på Nolia, i Umeå 31/10-1/11
Läs mer >